Zo krijg je de knop wél om!

Je hebt het al zo vaak geprobeerd, maar steeds lukt het niet om iets vol te houden. Ontelbare keren ben je al opnieuw begonnen met een grote motivatie, maar na een paar weken gaat het toch mis. Dat is heel menselijk want je bent bezig geweest op basis van wilskracht. Wilskracht is iets prachtigs waar wij als mensen over kunnen beschikken en het is super fijn dat we dat ook in kunnen zetten om iets te bereiken. Er is alleen een grote maar…. Want wilskracht is als een spier en door korte tijd te veel van deze spier te vragen, raakt hij net zoals dat bij spieren in je lichaam kan gebeuren, overbelast. En dan moet je helaas een stapje terug nemen en blijkt het lastig te zijn om de draad weer op te pakken. Doelen bereiken puur op wilskracht, betekenen een uitputtingsslag voor je lichaam. Je stelt vaak onhaalbare eisen (in tijd en in omvang) en je bent te streng voor jezelf. Volhouden lukt niet meer, je geeft jezelf op je kop en het voelt als een persoonlijk falen.

Als je al meerdere keren hebt geprobeerd om hardnekkig gedrag te veranderen of om ergens aan te beginnen zonder een blijvend succes, dan merk je dat het steeds meer moeite kost om opnieuw een poging te doen. Vervolgens vind je het zwak dat jou niet lukt wat anderen blijkbaar wel kunnen. Je bent ontevreden over jezelf. Van de buitenkant zien mensen dit vaak niet eens. Ze zien niet de struggelingen waar jij tegenaan loopt. Ze zien ook niet wat jij ziet of voelt als je (letterlijk of figuurlijk) in de spiegel kijkt. Je zou graag wat zelfverzekerder willen zijn en meer tevreden met jezelf. Je wil niet langer dingen uitstellen. Je voelt dat er meer mogelijk is en dat er ergens een manier is om beter in je vel te komen.


Hoe kan ik je helpen?

Ik kan jou helpen om met behulp van een eenvoudige methode te veranderen. We gaan niet aan de slag met wat je lastig vindt, we gaan niet meteen doelen stellen en we gaan ook niet meteen bedenken welke veranderingen nodig zijn.

Wat gaan we dan wél doen? Ik leer jou het toepassen van een methode. Door daarmee te werken, ga je jezelf een spiegel voorhouden om zo stil te staan bij hoe jij handelt en je gaat zien welke keuzes jij maakt. Al vrij snel ga je ontdekken dat deze methode ervoor zorgt dat veranderingen als vanzelf (onbewust) gaan optreden. Het is een super simpele methode waardoor je snel en met blijvend resultaat gedrag kunt veranderen.


Werken met een eenvoudige methode om moeilijk gedrag te veranderen, dat klinkt niet logisch ….

toch is het echt simpeler en makkelijker dan je zult verwachten.


Ik kan je helpen met ….

  • meer zelfvertrouwen op te bouwen.
  • de gewenste verandering als vanzelf te laten plaatsvinden.
  • te durven staan voor wie jij bent.
  • een verandering op gebied van leefstijl/vitaliteit die eerder niet lukte.
  • snelle persoonlijke groei.
  • gevoel van trots zijn op jezelf vergroten.
  • meer tevreden te zijn met jezelf om wie je bent.
  • nu wel in beweging te komen.

“Ik zit beter in mijn vel dan ooit sinds ik met het Vat aan de slag ben.”

“Ik was altijd met eten en afvallen bezig maar nu niet meer en ik ben zelfs afgevallen!”

“Er zijn ineens dingen veranderd!”

“Iedereen die iets wil veranderen in zijn leefstijl/vitaliteit zou van het Vat moeten weten.”


Hoe ziet het speciale mini-traject eruit?

Omdat ik zo enthousiast ben en zoveel mogelijk mensen wil laten ervaren hoe fijn het is om met deze methode aan de slag te gaan, heb ik een mini-traject ontwikkeld. Je kunt dan in een korte tijd al ervaren hoe je op een makkelijke manier tot blijvende veranderingen kunt komen. Het mooie is dat als je eenmaal hiermee vaardig bent, je het op alle momenten in je leven weer kunt gebruiken en inzetten. Een life-time tool dus! 

Het mini-traject bestaat uit 2 afspraken. Ten eerste een intake gecombineerd met de instructie (ongeveer 75 minuten) en vervolgens een tweede afspraak na ongeveer drie weken (ongeveer 45 minuten).

Beide gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte in Wijchen. Na de intake en instructie ga je zelf aan de slag. Je krijgt huiswerk mee maar hier hoef je geen rekening mee te houden qua tijd. Ik garandeer je dat dit ook bij een drukke agenda er moeiteloos naast kan. In de vervolgafspraak na 3 weken zul je verrast zijn dat er al veranderingen zijn. Het mini-traject is als jij dat wil nog uit te breiden met meerdere afspraken ter verdieping of aanvulling met leefstijlcoaching op maat.


Speciaal introductieaanbod in de maand september en oktober

Het minitraject kost geen € 174,-* maar € 127,- *. 

*voor particulieren geldt deze prijs incl. BTW, voor werkgevers tarief op aanvraag.


Gun jezelf dit life time tool wat echt voor veranderingen gaat zorgen. Zonder dat het jou veel moeite kost. Zet zelf moeiteloos die knop om.