De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf.

Op weg naar meer vitaliteit en geluk in je werk en je leven.

Coachaanbod

Mijn coachaanbod richt zich op de bekende leefstijlthema’s voeding, beweging en momenten van herstel. Maar daar blijft het niet bij, met vitaliteitscoaching gaan we wat stapjes verder. We richten ons op de kracht van het positief denken, het nut van goede ondersteunende relaties en de zingeving in jouw leven. Ik begeleid, motiveer en enthousiasmeer je om je zowel lichamelijk vitaal te voelen als geestelijk gezond en fit. Op die manier kun jij de balans in jouw leven beter houden of terugvinden. Je gaat vaak weer meer plezier ervaren in jouw werk en je kunt jouw grenzen beter bewaken.

Mensen die ik coach geven vaak aan dat ze last hebben van stressklachten, te weinig energie hebben, niet goed weten wat ze precies willen of het moeilijk vinden om kwalitatieve tijd voor zichzelf in te zetten. Al deze klachten en ervaringen vat ik samen onder het begrip vitaliteitsmanagement. Dat is waar ik jou bij kan helpen. Je gaat je weer energieker voelen, meer geluk ervaren, beter voor jezelf zorgen.

Mijn trajecten zijn altijd maatwerk, samen met jou bepalen we waar je aan wil werken. Ik ben overtuigd van de noodzaak van een integrale aanpak om zo onderliggende patronen en rode draden op te sporen en daarmee aan de slag te gaan. Coaching is mogelijk in mijn praktijkruimte in Druten maar daarnaast op andere lokaties mogelijk en het is mogelijk om (een of meerdere) sessies buiten tijdens een wandeling te hebben.

In mijn aanpak vind ik het belangrijk om vanuit wederzijds respect te werken. Ik kan goed luisteren en verbinding maken met menen. Dat kan ook confronterend zijn want ik ga je regelmatig een spiegel voorhouden. Ik ga je geen dingen onderwijzen (als je ergens een advies over wil dan kan dat natuurlijk, ik geef graag adviezen maar alleen als jij daar behoefte aan hebt). Ik help jou je doelen waar te maken en jezelf verder te ontwikkelen. De antwoorden op de vragen die je hebt, zitten in jezelf. Ik loop als het ware een stukje met je mee en ik help jou om de antwoorden op die vragen bij jezelf te vinden zodat je daarna weer zelf verder kunt. Ik inspireer je en je zult van mij ook opdrachten krijgen om tussen de coachsessies zelf aan de slag te gaan.

Mijn coachaanbod bestaat uit een aantal interventies die los ingezet kunnen worden en daarnaast zijn er coachingspakketten mogelijk. Naast inzet hiervan door werkgevers voor hun professionals kunnen alle interventies ingezet worden bij particuliere clienten. Informeer bij mij naar de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over wat ik voor jou (of jouw organisatie) kan betekenen? Neem gerust contact met mij op of stel een vraag. Ik neem altijd contact met je op en een vrijblijvend kennismakingsgesprek is mogelijk.

Coachingsproducten

Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching is effectief voor mensen die meer energie, vitaliteit en geluk willen ervaren zowel in werk als privé leven. Lees hier meer.

Veerkrachtcoaching

Ervaar jij overmatig veel stress. Heb jij ook moeite om alle ballen in de lucht te houden of maak je je zorgen of je dat wel gaat volhouden? Lees hier meer.

Vitale organisatie

Met deze quickscan krijg je in een dagdeel binnen jouw organisatie helder waar verbeteringen gemaakt kunnen worden om te komen tot een vitalere organisatie. Lees hier meer.

COOL (GLI)

De leefstijlinterventie COOL wordt voor een bepaalde groep mensen vergoed via de basisverzekering en richt zich op de pijlers voeding, beweging en gedrag. Lees hier meer.